Fronsrimpel

Fronsrimpels ontstaan door vaak te fronzen en kunnen een ongewenst boze of norse blik geven - het is prachtig te verzachten met een behandeling Botuline toxine en fillers.
frons
Meer Informatie

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes ontstaan voornamelijk bij mensen die veel met de ogen knijpen en/of lachen. Botuline toxine tegen kraaienpootjes verzacht de rimpels of doet ze zelfs geheel verdwijnen.
behandeling kraaienpootjes
Meer Informatie

Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels ontstaan door de spieren in het voorhoofd vaak aan te spannen bijvoorbeeld bij emoties zoals verbazing. Botuline toxine tegen voorhoofdsrimpels kan deze lijnen prachtig verzachten.
behandeling voorhoofdsrimpels
Meer Informatie

Lippen opvullen

De lippen hebben een bewezen sleutelrol in het maken van een eerste indruk. Een mooie volle glimlach maakt iemand toegankelijker. Lippen opvullen met fillers accentueert de lippen op een natuurlijke manier.
behandeling lippen opvullen
Meer Informatie

Neuslippenplooi

De neus-lippenplooi is de lijn die vanaf de neus richting de mondhoeken loopt en kan het gezicht een oudere uitstraling geven. Fillers voor neus-lippenplooi verzacht de plooi op een natuurlijke manier.
behandeling neuslippenplooi
Meer Informatie

Liquid Facelift

Een liquid facelift is een populair alternatief voor een chirurgische facelift, waarbij huid wordt weggesneden en strakgetrokken. Met een behandeling Botuline toxine en fillers krijgt het hele gezicht een verjongingskuur.

Liquid Facelift

Meer Informatie

Wallen

Donkere kringen onder de ogen kunnen een vervelde vermoeide blik geven. Fillers tegen wallen geeft een prachtige en natuurlijke verzachting van de wallen voor een fris en uitgerust effect.
behandeling wallen
Meer Informatie

Wenkbrauwlift

Een losse huid van de bovenste oogleden of hangende wenkbrauwen kunnen leiden tot hangende zware oogleden. Een Botuline toxine wenkbrauwlift geeft een frisse open blik.
behandeling wenkbrauw
Meer Informatie

Wangen

Het volume van de wangen of jukbeenderen zijn bepalend voor de vorm van het gezicht. Fillers voor wangen en jukbeenderen kunnen de jeugdige contouren herstellen.
behandeling wangen
Meer Informatie

Mondhoeken liften

Met fillers kunnen de mondhoeken gelift worden en kunnen de lijnen die onder de mondhoeken ontstaan, de ‘marionette lijnen’ mooi verzacht worden.
behandeling marionette
Meer Informatie

Rokersrimpels

Deze rimpels ontstaan door volumeverlies van de lippen en het gebied rondom de lippen. Een behandeling met Botuline toxine of fillers kan deze rimpels prachtig verzachten.

Rokersrimpels

Meer Informatie

Strakkere kaaklijn

Een mooi gedefinieerde kaaklijn is bepalend voor de vorm van het gezicht. Fillers voor kaaklijn herstellen de jeugdige contouren van het gezicht met een prachtig natuurlijk resultaat.
behandeling kaaklijn
Meer Informatie

Kin

De kin, als één van de centrale aspecten van het gezicht, is erg belangrijk voor ons uiterlijk. Een Botuline toxine of filler behandeling van de kin kan putjes en lijnen op een natuurlijke manier verzachten.
behandeling kin
Meer Informatie

Tandvleeslach

Zichtbaar tandvlees tijdens het lachen 'gummy smile' kan leiden tot het zich schamen om te lachen. Botuline toxine tegen tandvleeslach ontspant de spieren die de lip te ver omhoogtrekken.

Tandvleeslach

Meer Informatie

Overmatig zweten

Overmatig zweten van de oksels en handen heeft een enorme impact op het sociale en professionele leven van veel mensen. Botuline toxine tegen overmatig zweten is veilig en effectief.

Botuline toxine tegen overmatig zweten

Meer Informatie

Botuline toxine tegen hoofdpijn

Spierspannningshoofdpijn is een bekende uitlokkende factor voor een migraine aanval. Botuline toxine tegen hoofdpijn en migraine is een toenemend populaire behandeling en laat geweldige resultaten zien.

Botuline toxine tegen hoofdpijn

Meer Informatie

Botuline toxine tegen tandenknarsen

Tandenknarsen, ookwel ‘Bruxisme’ genoemd, is het met kracht op elkaar klemmen of over elkaar schuiven van tanden en kiezen. Botuline toxine tegen tandenknarsen is een veilige en effectieve behandeling.

Botuline toxine tegen tandenknarsen

Meer Informatie

Botuline toxine tegen depressie

Botuline toxine tegen depressie is één van de nieuwste medische toepassingen van Botuline toxine en heeft nu al fenomenale resultaten laten zien. Onderzoek toont een verbetering van het humeur na behandeling van de frons.

Botuline toxine tegen depressie

Meer Informatie