Behandeling tegen hoofdpijn

Migraine is een chronische neurologische aandoening die gepaard gaat met hevige hoofdpijn aanvallen. Botuline toxine tegen migraine is een effectieve behandeling omdat het o.a. spierspanningshoofdpijn aanpakt, hetgeen een bekende uitlokkende factor is van een migraine aanval.

Verschillende wetenschappelijke studies hebben positieve effecten van Botuline toxine tegen hoofdpijn laten zien bij patiënten die lijden onder chronische migraine met ≥ 15 hoofdpijn dagen per maand. De studies tonen een afname van hoofdpijn aanvallen aan en een verbeterde gezondheid-gerelateerde kwaliteit van leven. Daarbij wordt een verbetering gezien in gerelateerde symptomen zoals depressie en angst. De Amerikaanse FDA heeft goedkeuring gegeven voor Botuline toxine, migraine is 1 van de laatste toevoegingen vanwege de goede resultaten in studies.

Allereerst wordt gekeken waar de punten van hoofdpijn zitten; dit zijn vaak de frons (tussen de wenkbrauwen), de slapen of de spieren op het hoofd. De prijs van de behandeling is afhankelijk van het aantal regio’s dat behandeld wordt. Een gemiddelde behandeling is eenvoudig, snel en vrijwel pijnloos. Het effect houdt gemiddeld 4 maanden aan waarna de behandeling probleemloos herhaald kan worden.

Botuline toxine behandeling tegen hoofdpijn: vanaf €129.50. De prijs afhankelijk van het aantal behandelde regio’s.
Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak

Deel deze behandeling met anderen: