Endolifting is een geavanceerde nieuwe cosmetische behandeling die een natuurlijk liftend effect geeft door de huid op een natuurlijke manier te verstevigen en waar nodig volumeverlies te herstellen. Afhankelijk van het gewenste effect kan gekozen worden voor huidversteviging met biostimulerend lichaamseigen “plaatjes rijk plasma” (PRP), volumeherstel met hyaluronzuur fillers, of een combinatie van beiden.

Bij Endolifting wordt door de radiofrequente stimulatie de huid aan het werk gezet om nieuw steunweefsel zoals collageen en elastine aan te maken. Dit biostimulerende effect kan verder versterkt worden met behulp van uw eigen PRP voor een lichaamseigen verjongende behandeling. De resultaten van de Endolift behandeling zijn mogelijk zonder operatie en hebben de mooiste resultaten bij beginnende tekenen van huidveroudering (leeftijd van 30-50 jaar).

Kom langs voor een gratis consult en bespreek met uw arts of u hiervoor in aanmerking komt.

De behandeling – Endolifting is een unieke combinatietechniek waarmee de arts de diepere huidlagen stimuleert met radiofrequente energie waardoor huidversteviging ontstaat door aanmaak van nieuw collageen en elastine. De behandeling wordt gedaan met een canule (moderne naald met afgerond punt) die aangesloten is op de vooraf ingestelde apparatuur. Tijdens de behandeling kunnen afhankelijk van het gewenste effect tegelijkertijd biostimulerende stoffen zoals plaatjes rijk plasma (PRP) of volumeherstellende fillers worden ingespoten voor het optimale resultaat. De behandeling duurt gemiddeld 30-45 minuten en wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Aangezien de behandeling met behulp van injecties wordt uitgevoerd is er altijd kans op milde zwelling, roodheid en een eventueel blauw plekje. Dit trekt vanzelf weg in de eerste dagen na de behandeling en kan vanaf de volgende dag gecamoufleerd worden. De mooiste resultaten worden gezien na 6-12 weken waarna de resultaten langdurig aanhouden. De behandeling kan geheel veilig herhaald worden en kan in kuur-vorm gedaan worden voor een optimaal resultaat.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor een Endolift? Klik hier en maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis consult.

Wallen & donkere kringen: “light”: €750 – “plus” €1400

-Vermoeide blik

-Diepte onder de ogen

-Slappe huid en rimpels rond de ogen

Upper-face: “light”: €700 – “plus” €1350

– Ingevallen slapen
– Rimpels voorhoofd
– Wenkbrauwlift

Mid-face: “light”: €750 – “plus” €1450

-Liften steunpunt jukbeenderen
-Neus-lippenplooi
-Rimpels wangen

Lower-face: “light”: €800 – “plus”: €1550

-Rimpels rond de mond
-Afhangende mondhoeken
-Verstrakken van de kaaklijn

Full-face Endolift: “light”: €1500 – “plus”: €1950

-Behandeling volledig gezicht

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak

Deel deze behandeling met anderen: