Fronsrimpel

Een sterke fronsrimpel kan ontstaan door veel te fronsen – dit gebeurt meestal onbewust. Door continue de frons spier aan te spannen kunnen klachten ontstaan zoals hoofdpijn en kan een diepe ontsierende rimpel ontstaan waardoor het kan lijken alsof je boos bent terwijl helemaal niet zo is. Door de frons spier te ontspannen komt het gebied tot rust waardoor de rimpel verzacht en de meeste mensen van een spanningsgevoel en hoofdpijnklachten verlost zijn.

Een Botuline toxine behandeling kan het gebied tussen de wenkbrauwen laten ontspannen waardoor het gebied tot rust komt en de huid glad strijkt. Het resultaat: een vriendelijkere en uitgeruste uitstraling. Om deze reden is een Botuline toxine behandeling van de frons tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld.

Een behandeling van de frons wordt gedaan met een paar injecties en duurt maar een paar minuten. Hierna kunt u direct weer verder met uw dagelijkse bezigheden; het wordt om deze reden een “lunchtime treatment genoemd”.

De injecties worden normaal gesproken als speldenprikjes ervaren, een verdoving is niet nodig. Het effect is vanaf een paar dagen na de behandeling zichtbaar en houdt gemiddeld 3-4 maanden aan. Als de behandeling in het begin op tijd herhaald wordt dan houdt het effect langer aan – tot wel 6 maanden. Hierna kan de behandeling probleemloos herhaald worden. Wist u trouwens dat onderzoek heeft aangetoond dat een behandeling van de fronsregio een positief effect heeft op mensen met migraine en depressie?

Botuline toxine behandeling fronsregio: €129.50.
Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak

Deel deze behandeling met anderen: