Kraaienpootjes

De lijnen naast de ogen, of ‘kraaienpootjes’ ontstaan voornamelijk bij mensen die veel met de ogen knijpen en/of lachen en worden hierom ook wel lachrimpels genoemd. Enkele injecties met Botuline toxine kunnen de kraaienpootjes effectief verzachten.

Door het vaak aanspannen van deze spieren wordt de huid steeds op dezelfde plaats gevouwen en kunnen op den duur door afname van de elasticiteit van de huid lijnen of zelfs diepere groeven ontstaan. Hoewel lachrimpels een teken van vreugde kunnen zijn, zijn ze ook een uiting van veroudering en kunnen voor sommigen storend zijn.

Een behandeling van de kraaienpootjes duurt enkele minuten en wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Binnen enkele dagen komen de spieren die de rimpels veroorzaken tot rust waardoor de huid zich weer glad strijkt. Indien er na 2 weken nog zichtbare lijnen zijn, kunnen deze eventueel verder verzacht worden met een filler. Het effect houdt gemiddeld 3-4 maanden aan en kan zelfs oplopen tot 4-6 maanden indien de behandeling op tijd herhaald wordt. De behandeling is uitgebreid getest op veiligheid en geeft een zeer natuurlijk resultaat.

Botuline toxine behandeling van de kraaienpootjes: €129.50.
Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak

Deel deze behandeling met anderen: