Liquid facelift

Een liquid facelift is een minder ingrijpend en zeer populair alternatief voor de chirurgische facelift. Bij de liquid facelift ondergaat het hele gezicht als het ware een verjongingskuur waarbij verschillende producten en injectietechnieken worden gebruikt.

Bij de liquid facelift gaat het niet alleen om bijvoorbeeld de neus-lippenplooi of de kraaienpootjes, liquid facelift houdt in dat het gezicht als 1 geheel behandeld wordt. Rimpels worden verzacht en de jeugdige contouren worden hersteld waardoor de huid als het ware ‘gelift’ wordt. Het resultaat is vergelijkbaar met het resultaat dat je krijgt wanneer je de huid van de wangen richting de oren beweegt.

Na een zorgvuldig onderzoek van het gezicht wordt besproken welke behandeling het beste bij u past.
Voor de behandeling kan er gekozen worden voor een combinatie van verschillende producten zoals botuline toxine, hyaluronzuurfillers en fillers die de collageen aanmaak stimuleren. Door gebruik te maken van strategische injecties kan het volume in het gezicht op de juiste plaatsen hersteld worden voor een verbluffend jeugdig resultaat.

Bij een mini liquid facelift (2mL fillers + botuline toxine) wordt aandacht besteed aan herstel van de jeugdige contouren van het gezicht in de jukbeenderen, wangen en de kaaklijn. Hierdoor zullen andere rimpels en plooien verzachten en krijgt het gezicht direct een jeugdigere uitstraling. De mini liquid facelift duurt gemiddeld 20-40 minuten.

Bij een volledige facelift (4mL fillers + botuline toxine) wordt het gehele gezicht behandeld met een combinatie van verschillende producten en technieken. Zo worden rimpels die door spierspanning ontstaan (frons, kraaienpootjes, voorhoofdslijnen) behandeld met botuline toxine en worden de jeugdige gezichtscontouren hersteld met collageen aanmaak stimulerende fillers. Hiernaast wordt ook aandacht besteed aan de lippen, de marionette lijnen en de neuslippenplooi. Een volledige liquid facelift duurt gemiddeld 30-60 minuten. De resultaten zijn verbluffend mooi.

Prijzen Liquid facelift met Hyaluronzuur fillers: “light”: €925 – “plus”: €1750*

* Bij een liquid facelift worden verschillende soorten fillers gebruikt om het optimale resultaat te bereiken. Of u in aanmerking komt voor het “light pakket” of het “plus pakket” is afhankelijk van de mate van volumeverlies en het gewenste resultaat. Bespreek dit van tevoren met uw arts.

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak

Deel deze behandeling met anderen: