Mondhoeken liften

Door afhangende mondhoeken kan er een ongewenste ongelukkige of boze uitstraling ontstaan. Door middel van een behandeling met hyaluronzuurfillers kunnen we de mondhoeken liften en kunnen de lijnen die onder de mondhoeken ontstaan, de ‘marionette lijnen’ mooi verzacht worden. BTX heeft een liftend effect op de mondhoeken door de spieren te ontspannen die de mondhoeken omlaag trekken.

Als hangende mondhoeken het gevolg zijn van volumeverlies van de wangen, kan een aanvullende behandeling van de jukbeenderen/wangen geweldige resultaten geven die de jeugdige contouren op natuurlijke wijze herstelt. Er kan in sommige gevallen ook gekozen worden voor een combinatie met een 2-tal BTX injecties in de spieren die de mondhoeken omlaag trekken. Hierdoor ontspannen deze spieren zich een beetje waardoor de mondhoeken iets omhoog gaan staan en het gezicht automatisch een gelukkigere en frissere uitstraling krijgt.

Afhankelijk van het aantal regio’s dat behandeld wordt, duurt een behandeling meestal niet langer 15-20 minuten. Met behulp van een lokale verdoving voelt u vrijwel niets van de behandeling.

Filler behandeling mondhoeken en marionette lijnen: vanaf €349.
Btx behandeling mondhoeken: €89.

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak

Deel deze behandeling met anderen: