Neuslippenplooi

De neus-lippenplooi is de lijn die vanaf de neus richting de mondhoeken loopt en ontstaat na verloop van tijd door verlies van volume van de huid. Het gevolg is een ongewenste oudere, vermoeide of zelfs boze uitstraling. Door het volumeverlies met hyaluronzuur te herstellen wordt deze huidplooi op een natuurlijke manier verzacht en wordt het uiterlijk zichtbaar frisser.

De neuslippenplooi wordt naarmate we ouder worden dieper door een samenloop van omstandigheden. De belangrijkste oorzaak is door afname van steunweefsel (zoals hyaluronzuur, elastine en collageen) in de wangen en jukbeenderen waardoor de huid gaat zakken onder invloed van de zwaartekracht. Het gevolg is dat huidplooien zichtbaar worden zoals de neuslippenplooi en hangende mondhoeken. Met behulp van hyaluronzuur en andere soorten fillers kunnen de steunpunten van het gezicht weer versterkt worden door het verloren hyaluronzuur aan te vullen en nieuwe collageen aan te maken. Het resultaat: een natuurlijke versteviging van de huid waardoor de neuslippenplooi verzacht wordt (vergelijkbaar met het bewegen van de huid van de wang richting het oor). Om een extra liftend effect te krijgen kan endolifting een mooie aanvulling zijn. Bij endolifting wordt het collageen van uw eigen huid gebruikt om extra stevigheid te geven voor een liftend effect. Vraag uw arts naar de mogelijkheden.

Afhankelijk van de oorzaak van het probleem zal de arts een behandeling op maat voorstellen.

Fillers
Een behandeling met fillers duurt ± 15-20 minuten. De arts kan ervoor kiezen om een canule te gebruiken (soort moderne naald met een ronde kop) waardoor de behandeling nog veiliger wordt en u weinig van de behandeling voelt. Hierna kunt u direct naar huis vrijwel zonder beperkingen. De arts adviseert u over een goede nazorg. Het resultaat is direct zichtbaar en houdt gemiddeld tot een jaar lang aan.

Endolifting
Endolifting is een revolutionaire nieuwe behandeling waarbij verslapte huid gelift kan worden zonder operatie en zonder materialen te gebruiken die in de huid achterblijven ( zoals draadlift met PDO threads of silhouette soft). Bij deze techniek worden collageenvezels in de huid samengevlochten met behulp van een soort accupunctuurnaald en een energiebron. De samengevlochten collageendraden hebben een sterk liftend effect die een resultaat hebben dat vergelijkbaar is met de huid van de wangen richting de oren te bewegen. Vraag uw arts naar de mogelijkheden.

Filler behandeling neuslippenplooi: vanaf €349.

Endolifting: prijs op aanvraag.

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak

Deel deze behandeling met anderen: