Plasma behandelingen

 

Huidbehandeling met Plasma energie is een revolutionaire techniek waarbij celvernieuwing gestimuleerd wordt en de huid verstrakt. De energiepulsen dringen door tot in de diepere huidlagen waar ze de huid stimuleren om nieuw collageen en elastine aan te maken. De huidverjongende werking van plasma energie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden waarbij structuurverbetering of verstrakking van de huid gewenst is.

Hoe werkt Plasma?

Bij een Plasma behandelingen worden korte energiepulsen op de huid overgebracht waar dit omgezet wordt in warmte. Dit zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verdampt en in de diepere huidlaag verstrakking ontstaat door het krimpen van de collageen/elastine vezels. Tegelijk wordt celvernieuwing in de diepere huidlagen gestimuleerd waardoor er gezonde nieuwe huid aangemaakt wordt en de huidkwaliteit verbeterd. De resultaten zijn langdurig en kunnen zonder risico’s meerdere keren herhaald worden voor een optimaal resultaat. Klik hier voor de video.

 

Welke plasmabehandelingen zijn er?

– Verstrakken van losse huid van de oogleden (ooglidcorrectie)
– Verminderen van rimpels zoals kraaienpootjes en rokerslijnen
– Verwijderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
– Verwijderen van ouderdomswratjes en andere bultjes/pukkels/plekjes
– Verbeteren van littekens, zoals acne littekens
– Verbeteren van striae op het lichaam
– Behandeling van acne
– Verwijderen van tatoeages

Wat kunt u verwachten van een Plasma Behandeling?

 

Ongeveer 30 minuten vooraf aan de behandeling zal de arts een verdovende crème aanbrengen. Tijdens de behandeling zal de arts met het Plasma apparaat een serie van strategische behandelpunten kiezen voor een optimaal resultaat. Het apparaat verplaatst de energie naar de huid zonder het aan te raken – u kunt dit ervaren als een gevoel van warmte waarbij een lichte damp vrijkomt. Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt, duurt een behandeling gemiddeld 5-15 minuten. Na de behandeling is er op het behandelde gebied een patroon te zien van hele kleine korstjes welke er in de loop van de volgende dagen vanzelf af zullen vallen. Het is belangrijk om de nieuwe huid goed te beschermen tegen de zon. De arts zal u advies geven over een goede nazorg. De resultaten zijn langdurig zichtbaar en behandelingen kunnen zonder problemen herhaald worden.

Plasma-ooglidcorrectie:
– Losse behandeling: €500
– Behandel pakket (≤4 behandelingen): €950

Huidvernieuwing / Huidverstrakking:
– Kraaienpootjes: €400
– Rokerslijnen: €500
– Pigmentvlekken/ouderdomsvlekken: €250*
– Verwijderen bultjes/wratjes en andere onzuiverheden: €250*

Overig (prijs op aanvraag)
– Striae op het lichaam*
– Verwijderen van tatoeages*
– Behandeling van actieve acne*
– Verbeteren acne littekens*
– Verstrakken huid hals of armen*

*prijs wordt bepaald o.b.v. uitgebreidheid van de behandeling

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak

Deel deze behandeling met anderen: