Ongeacht onze afkomst of levensstijl krijgen we allemaal met huidveroudering te maken. Sommige tekenen hiervan zoals bijvoorbeeld lachrimpeltjes kunnen charmant zijn, maar andere kunnen vervelend zijn omdat ze onze uitstraling op een negatieve manier beïnvloeden. “Heb je wel goed geslapen?” of “Ben je boos?” zijn geen leuke vragen om te krijgen als je juist lekker in je vel zit. Tegenwoordig hebben we veilige en effectieve manieren om de klok een stukje terug te draaien zonder iemand wezenlijk te veranderen. De soort behandeling die voor u geschikt is hangt af van de oorzaak van het probleem.

Botox – Wordt de rimpel dieper door het aanspannen van spieren? Dan kan het zijn dat de rimpel veroorzaakt wordt door te hoge spierspanning (denk aan fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdslijnen) – een behandeling met spierontspanner Botuline toxine ‘Botox’ kan een laagdrempelige en doeltreffende optie zijn. Het effect houdt gemiddeld 3-6 maanden aan en heeft een preventieve werking op nieuwe rimpels.

Fillers – Wordt de rimpel erger wanneer je het hoofd naar beneden kantelt (kin op de borst legt)? Dan is de kans groot dat de rimpel ontstaat door verlies van volume en stevigheid van de huid en de onderhuidse lagen. Dit volume kan effectief hersteld worden met fillers zoals hyaluronzuur (een natuurlijk in de huid voorkomende stof die zorgt voor volume en hydratatie van de huid) en bio-stimulerende fillers zoals Radiesse die de aanmaak van collageen stimuleren voor extra stevigheid van de huid. Met geavanceerde injectietechnieken kunnen diepe rimpels en huidplooien gelift worden zonder operatie.

Endolifting – is een geavanceerde en unieke techniek om verslapte huid te verstevigen en jeugdige gezichtscontouren te herstellen. Met behulp van een combinatiebehandeling van radiofrequente stimulatie, volumeherstel en biostimulerende injecties worden de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken en ontstaat een natuurlijk liftend effect.

PlexR soft surgery – maakt gebruik van plasma energie om huidvernieuwing en huidverstrakking te krijgen. Het effect van plasma therapie is deels vergelijkbaar met een CO2 laser maar geeft minder penetratie in de diepere huidlagen waardoor het geheel veilig gebruikt kan worden op de oogleden voor een non-operatieve ooglidcorrectie. PlexR soft surgery is uitermate geschikt voor het verstrakken van losse huid, behandelen van littekens en verwijderen van ouderdomsvlekjes.

Benieuwd welke behandeling voor u het meest geschikt is? Maak nu een afspraak voor een gratis consult!

Botuline toxine ‘Botox’ – Een Botox behandeling wordt gedaan met een serie van oppervlakkige prikjes in de huid. Dit wordt meestal ervaren als speldenprikjes waarvoor een verdoving niet nodig is. Afhankelijk van hoeveel zones er behandeld worden duurt dit meestal niet langer dan 5-10 minuten. Na de behandeling zie je wat “muggenbultjes” die meestal binnen een uur weer weggetrokken zijn. Na de behandeling kunt u vrijwel alles weer doen – de arts geeft u hierover advies. Na een paar dagen merkt u dat de Botox begint te werken – dit effect is maximaal na 1-2 weken en houdt ± 3-6 maanden aan. Als u de behandeling op tijd herhaalt kan de werkingsduur oplopen.

Fillers – Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt kan gekozen worden voor lokale verdoving met een crème of verdovingsprikje. Soms zal de arts kiezen om een canule te gebruiken: een nieuwe techniek waarbij een naald met een ronde kop gebruikt wordt en hierdoor nog veiliger is. Afhankelijk van het aantal gebieden dat behandeld wordt duurt de behandeling ±10-20 minuten. Het resultaat is direct zichtbaar en houdt gemiddeld een jaar aan (afhankelijk van het gebied en de soort filler). Na de behandeling kunt u meteen naar huis en de arts geeft u instructies voor goede nazorg. Voor eventuele roodheid/zwelling na de behandeling krijgt u een coolpack mee.

Endolifting – is een unieke combinatietechniek waarmee de arts de diepere huidlagen stimuleert met radiofrequente energie waardoor huidversteviging ontstaat door aanmaak van nieuw collageen en elastine. De behandeling wordt gedaan met een canule (moderne naald met afgerond punt) die aangesloten is op een de vooraf ingestelde apparatuur. Tijdens de behandeling kunnen afhankelijk van het gewenste effect tegelijkertijd biostimulerende stoffen zoals plaatjes rijk plasma (PRP) of volumeherstellende fillers worden ingespoten voor het optimale resultaat. De behandeling duurt gemiddeld 30-45 minuten en wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

PlexR soft surgery – Ongeveer 30 minuten vooraf aan de behandeling zal de arts een verdovende crème aanbrengen. Tijdens de behandeling zal de arts een serie van strategische behandelpunten kiezen voor een optimaal resultaat. Het apparaat verplaatst de energie naar de huid zonder het aan te raken – u kunt dit ervaren als een gevoel van warmte waarbij een lichte damp vrijkomt. Een behandeling duurt gemiddeld 15-30 minuten. Na de behandeling is er op het behandelde gebied een patroon te zien van hele kleine korstjes welke er in de loop van de volgende dagen vanzelf af zullen vallen. Het is belangrijk om de nieuwe huid goed te beschermen tegen de zon.

Klik hier voor het actuele overzicht van onze prijzen.
Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak

Deel deze behandeling met anderen: