Voorhoofdsrimpels

Horizontale rimpels op het voorhoofd ontstaan door het herhaald aanspannen van de spieren in het voorhoofd die we gebruiken voor expressie van emoties zoals verbazing en goedkeuring. Een behandeling met Botulinetoxine tegen voorhoofdsrimpels ontspant deze spieren en maakt de huid weer glad.

Binnen één tot twee weken merkt u al effect; de rimpels vervagen en u krijgt een jeugdigere en frissere uitstraling. De artsen van Injectables Clinic zijn gespecialiseerd in Botulinetoxine en filler behandelingen en werken volgens de internationale richtlijnen. Door de voorzichtige dosering bent u verzekerd van een effectief resultaat zonder dat dit ten kosten gaat van de natuurlijke mimiek. Wij gebruiken hoge kwaliteit Botulinetoxine producten die uitgebreid getest zijn op veiligheid en effectiviteit bij rimpelbehandelingen.

Een Botulinetoxine behandeling van de voorhoofdsrimpels is snel (enkele minuten) en vrijwel pijnloos. Een verdoving is niet nodig. Na de behandeling krijgt u enkele adviezen van de arts voor goede nazorg. Het effect begint na enkele dagen al zichtbaar te worden en is maximaal na ongeveer 2 weken. Het resultaat is gemiddeld 3 tot 4 maanden zichtbaar, waarna de Botulinetoxine op geheel natuurlijke wijze wordt afgebroken. Bij tijdige herhaling kan het effect wel tot 6 maanden lang aanhouden.

Botulinetoxine behandeling voorhoofdsrimpels: €129.50.
Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak

Deel deze behandeling met anderen: