Stap 1: Het Consult

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen en de behandelmogelijkheden, plannen we een consult gesprek. Vooraf aan de behandeling beoordelen we of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling aan de hand van uw medische achtergrond. Vervolgens doen we een analyse van uw gezicht en kijken we welke gebieden te optimaliseren zijn met Botuline toxine of fillers. We analyseren de spieren die betrokken zijn bij de mimiek, de kwaliteit van de huid en de karakteristieke kenmerken van uw gezicht en uitstraling die we graag willen behouden.

Een van de belangrijkste doelen van het eerste consult gesprek is dat de wensen overeenkomen met de te verwachten resultaten en om hierbij een eerlijk behandeladvies te geven.  Voor uw medisch dossier worden foto’s gemaakt om het resultaat vast te leggen. Uw gegevens zijn geheel vertrouwd. Maak nu een afspraak voor een gratis eerste consult gesprek.

Stap 2: De Behandeling

Botuline toxine wordt via een zeer dunne naald geïnjecteerd in de oppervlakkige spieren onder de huid. Een Botuline toxine behandeling is vrijwel pijnloos en duurt afhankelijk van het aantal zones maximaal 15 minuten. Hierna kunt u direct weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

We adviseren om de eerste uren na de behandeling niet te gaan sporten, plat liggen, of het gebied te masseren. U zult van de arts extra tips krijgen voor een goede nabehandeling.

Stap 3: De Na-controle

Enkele weken na de behandeling nodigen wij u uit voor een follow-up en bekijken we het resultaat. Indien er  2 weken na de Botuline toxine behandeling nog zichtbare rimpels zijn, kunnen deze verder verzacht worden met een hyaluronzuurfiller.

Om een natuurlijk en subtiel resultaat te krijgen zullen we vaak adviseren om de eerste keer niet te veel in 1 keer te behandelen. Zo kunt u tijdens de na-controle een aanvullende ‘touch-up’ behandeling krijgen of een andere regio laten behandelen.