Mini facelift

Bij een mini facelift worden de jeugdige contouren van het gezicht hersteld en worden storende rimpels aangepakt: zonder ingrijpende operatie. Hiermee ondergaat het gezicht als het ware een verjongingskuur waardoor u er weer fris en uitgerust uitziet. Bij een mini facelift worden fillers gebruikt die natuurlijke bouwstenen van de huid bevatten. Door deze verloren bouwstenen aan te vullen, krijgt de huid een gezonde hydratatie en volume, de huid wordt steviger en vervelende rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Doordat de fillers natuurlijke bouwstenen bevatten, worden ze goed geaccepteerd door de huid en worden ze op termijn ook weer op een geheel natuurlijke wijze afgebroken. Dit betekent dat de behandeling geheel omkeerbaar is en zonder probleem herhaald kan worden. Bij een mini facelift kan er naast het gebruik van fillers ook voor gekozen worden om Botulinetoxine te gebruiken om bijvoorbeeld de frons, voorhoofdslijnen of de kraaienpootjes effectief aan te pakken. De resultaten van een mini facelift zijn gemiddeld wel 1-2 jaar lang zichtbaar!

Bij een facelift wordt overtollig huid weggesneden, de resultaten zijn permanent. In sommige gevallen kan een huidoverschot niet goed hersteld worden met fillers, dan kan een operatie een optie zijn.

Voordelen van de mini facelift:

✓ Het geeft subtiele en natuurlijke resultaten

✓ Behandeling is snel, er is geen narcose nodig

✓ Zeer veilig door nieuwste behandeltechnieken

✓ Korte hersteltijd

✓ Behandeling is omkeerbaar

✓ Voor mannen en vrouwen

Bij het intake gesprek worden uw wensen besproken en wordt gekeken welke behandeling het beste bij u past. De arts maakt een op maat gemaakt behandelplan waarbij onze focus ligt op een mooi en natuurlijk resultaat. Hierbij kan de arts u adviseren om niet teveel in één keer te behandelen of een behandeling te verdelen over 2 of 3 sessies.

Een behandeling duurt gemiddeld 15-30 minuten. Door het gebruik van een verdovende crème (of andere lokale verdoving) wordt een mini facelift over het algemeen niet ervaren als pijnlijk. Het effect van een mini facelift is direct zichtbaar.

Na de behandeling geeft uw arts adviezen over goede nazorg van de huid voor een optimaal resultaat. Houdt rekening met de kans op wat lichte lokale roodheid/zwelling en soms een klein blauw plekje, dit trekt vanzelf weer weg. Wij staan altijd voor u klaar als u vragen heeft.

Voor een mini facelift gebruiken wij kwalitatief hoogstaande hyaluronzuurfillers zoals Juvederm Volbella®, Juvederm Ultra Smile® en Belotero®, en werken wij met Radiesse.

Een mini facelift is al mogelijk vanaf €789.

Maak nu een afspraak voor een gratis consult.

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak

Deel deze behandeling met anderen: