Neuscorrectie


De neus heeft een prominente plaats in het gezicht en is daarom bepalend voor het uiterlijk. Zo kan het hebben van een grote neus, een bobbel op de neus of een ‘haakneus’ bij veel mensen een onzeker gevoel geven. Cosmetische afwijkingen van de contour van de neus kunnen vaak mooi verholpen worden met injectables zoals Botox en tijdelijke fillers.

In het geval van een bobbel op de neus wordt de filler rondom de bobbel geplaatst waardoor de contour van de neus rechter wordt. Door een kromming in de neus kan de neus groot lijken. Door de neus met fillers rechter te maken lijkt deze automatisch kleiner en meer gedefinieerd. Wanneer we ouder worden lijkt de neus soms langer doordat spieren in de neus de punt omlaag trekken. Door deze spieren te ontspannen kan de neustip gelift worden.

Hoe lang heb ik resultaat?

Bij een neus correctie met fillers wordt de stof hyaluronzuur gebruikt die al van nature in de huid voorkomt en gemiddeld binnen 9-15 maanden door het lichaam wordt afgebroken. Het resultaat is gemiddeld een jaar zichtbaar waarna de neus weer naar zijn oorspronkelijke vorm terug gaat. De behandeling kan voortijdig herhaald worden voor een mooi constant resultaat.

Wanneer kan ik niet behandeld worden met fillers?

In het geval van een scheefstand van het neustussenschot, bij ademhalingsproblemen of bij scheefstand van de neus (bijvoorbeeld ten gevolge van een breuk) kan het beter zijn om het operatief te corrigeren.

Een neuscorrectie met fillers duurt ±15-20 minuten. Door te werken met een canule (moderne naald met een rond kop) blijft de schade aan de huid beperkt en heeft de behandeling een zeer gunstig risicoprofiel. Met behulp van een lokale verdoving voelt u vrijwel niets van de behandeling. Het resultaat is direct zichtbaar en houdt gemiddeld meer dan een jaar aan. Tegen eventuele zwelling kunt u een gratis coldpack meekrijgen. Na de behandeling zijn er vrijwel geen beperkingen en kunt u direct naar huis. De arts zal u adviezen geven voor een goede nazorg.

Neus correctie met fillers of Botox:

1 ml. €300

Light pakket: €350

PLUS pakket: €550

Neustip lift met Botox: €75

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak

Deel deze behandeling met anderen: