Bij I-Clinics wordt u behandeld en stap voor stap begeleid door één van onze ervaren artsen. De artsen van I-Clinics zijn gespecialiseerd in cosmetische ingrepen zoals botox, fillers, energy based behandelingen, huidverbetering en kleine chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties. Onze artsen zijn BIG geregistreerd en zijn actief lid van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Aangezien geen persoon hetzelfde is nemen we de tijd om een behandelplan op maat te maken zodat we de beste versie van u naar boven kunnen halen.

Ons Team

Joëlle Doreleijers
Joëlle DoreleijersHuidtherapie
Bij Joëlle kunt u terecht voor al uw vragen over huidtherapie. Zij is gespecialiseerd in chemische peelings voor een egalere huid – microneedling voor een betere huidstructuur en laser/plasma voor de behandeling van huidoneffenheden, littekens, pigmentvlekken en beginnende tekenen van huidveroudering. U kunt bij Joëlle ook een afspraak inplannen voor een gratis video consult voor een advies op maat.
Siri Killaars
Siri KillaarsStagiaire
Siri is onze stagiaire praktijkondersteuning en heeft een achtergrond in marketing en communicatie. Ze assisteert bij de telefonische beantwoording, het maken van afspraken en is daarnaast gastvrouw in onze vestiging in Breda.
Robert W. Schot
Robert W. SchotKliniek manager
Volgt marktontwikkelingen binnen de branche nauwgelet en houdt zich met name bezig met de zakelijke kant van het bedrijf.

Filosofie

De huid is bepalend voor het uiterlijk en weerspiegelt innerlijke gezondheid en leeftijd. Levensgebeurtenissen en periodes van stress kunnen hun sporen in de huid achterlaten waardoor iemand er ouder of minder fit uit kan zien dan dat hij/zij zich voelt. Onze uitstraling bepaalt voor een belangrijk deel ons zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Het doel bij injectable klinieken zoals Injectables Clinic is om uw jeugdige uitstraling te herstellen zodat het uiterlijk meer overeenkomt met hoe u zich voelt, of de levensfase waarin u zit. ‘Een kleine aanpassing kan een groot verschil maken’. In plaats van een ‘wonder’ willen mensen tegenwoordig een subtiel en natuurlijk resultaat. Bij Injectables Clinic ligt onze focus op een natuurlijk resultaat ligt waarbij uw sterke punten geaccentueerd worden en uw karakteristieke gezichtskenmerken zoals mimiek behouden blijven.

‘Een kleine aanpassing kan een groot verschil maken’. In plaats van een ‘wonder’ willen mensen graag een subtiel en natuurlijk resultaat.

Plan een Gratis Consult

U krijgt vrijblijvend advies van een gespecialiseerde arts.
Maak een Afspraak